به گزارش خبرنگار مهر، محسن یارمحمدیان ظهر سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت فرارسیدن هفته گردشگری اظهار داشت: آمار و تحقیقات نشان میدهد که با گسترش صنعت گردشگری میزان مهاجرت در روستاهای مدنظر گردشگران در سال های اخیر کاهش داشته است.
وی افزود: بر این اساس تقویت صنعت گردشگری به دلیل توزیع درآمدهای این صنعت در نقاط مختلف کشور در توسعه عدالت در جامعه نقش اساسی دارد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان توسعه گردشگری در راستای توسعه استان را امری ضروری برشمرد و تاکید کرد: در گذشته تقویت صنعت گردشگری مورد بیتوجهی قرار گرفته بود اما در دوره جدید و با تقویت روابط ایران با کشورهای خارجی، صنعت گردشگری کشورمان درحال تقویت است.
وی اضافه کرد: از سویی توسعه گردشگری موجب از میان بردن ایرانهراسی در دنیا میشود چراکه در اثر تبلیغات منفی و غیرواقعی به ویژه توسط رسانههای خاص، تصور مردم کشورهای خارجی از امنیت کشور ایران در حد کشورهای جنگخیز منطقه خاورمیانه است.
یارمحمدیان تصریح کرد: این در حالی است که همین افراد پس از سفر به ایران با شگفتی اذعان میدارند که مشاهدات آنها از پیشرفت و امنیت کشور ایران بسیار متفاوت از تبلیغات رسانهها بوده است.
ابتدا گردشگری ایرانی و سپس جهانگردی مدنظر باشد
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر لزوم معرفی جاذبههای بسیار دیدنی، طبیعی و میراثی کشور ایران که به طور معمول از چشم ایرانیها به دور میماند، ابراز داشت: بسیاری از گردشگران بر چشمگیر بودن این جاذبهها حتی نسبت به برخی آثار خارجی اذعان داشتهاند و بر این اساس برای پیشرفت صنعت گردشگری باید این فرهنگ در کشورمان نهادینه شود که ابتدا گردشگری ایرانی و سپس جهانگردی مدنظر قرار گیرد.
معاون گردشگری میراث فرهنگی استان اصفهان با بیان اینکه ورود گردشگر خارجی و خروج گردشگران داخلی با یکدیگر توازن ندارد، اضافه کرد: توجه کنید که اکنون سهم ایران از صنعت گردشگری ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است و این در حالی است که هشت تا ۹ میلیارد دلار ارز به دلیل سفرهای خارجی ایرانیان از کشور خارج می شود.
رشد ۶۰ درصدی ورود گردشگران خارجی به اصفهان
یارمحمدیان با اشاره به رشد ۶۰ درصدی ورود گردشگران خارجی به اصفهان نسبت به سال های گذشته ابراز داشت: تعداد ورود گردشگران خارجی به اصفهان در سال ۹۲، ۱۱۰ هزار نفر و در سال ۹۳، ۱۸۳ هزار نفر بوده است.
وی با بیان اینکه ورود گردشگران استان در پنج ماهه نخست امسال رشد ۸ درصدی را نشان میدهد، گفت: با توجه به لزوم گسترش زیرساختهای گردشگری در اصفهان، پنج هتل چهار و پنج ستاره در استان اصفهان در حال ساخت است.
معاون گردشگری میراث فرهنگی استان اصفهان ادامه داد: همچنین با توجه به اینکه اصفهان قطب گردشگری است تاسیس شهرک هتلینگ با همکاری شهرداری و در کنار بزرگراه شهید کشوری به وسعت چند صد هکتار مدنظر قرار گرفته است.
مخالف انحصار صدور مجوز آژانس گردشگری هستیم
وی درباره صدور مجوز برای آژانس های گردشگری در اصفهان اظهار داشت: برای صدور این مجوزها سقفی قرار نداده ایم و با توجه به اینکه بسیاری از جوانان با انگیزه و تحصیلکرده در رشته هتلداری متقاضی دریافت مجوز این آژانسها هستند مخالف انحصار و رانت خواری در این بخش هستیم.
یارمحمدیان بر لزوم گسترش بومگردی در اصفهان با توجه به ویژگیهای طبیعی منحصر به فرد شرق و غرب اصفهان به عنوان دو نقطه با آب و هوای مخالف به ویژه جاذبههای گردشگری کویرگردی در شرق اصفهان تاکید کرد.
نظر شما